pátek 12. července 2013

Den 7 - Závěr příběhu

Protože by jsme se moc nevyspali po bojovce, budíček se posunul na devět hodin. Hned po snídani byla přehlídka programů, na kterých jsme celý týden pracovali. Jako první jsme viděli střílečky udělané v Baltíkovi. Hned poté byly gamebooky (hry jako byla záchrana Pindi) udělané v C. Následovali komiksy, na to plakáty v Zoner Caliisto , později filmy udělané pomocí lega a stop-motion a nakonec stránky v HTML.

Všichni jsme byli tak zaujatí programy, že jsme zapomněli na svačinu, šli jsme tak rovnou a oběd. Byl brambory, kuřecí kousky a to vše na mrkvi. Když jsme se všichni najedli, čekala nás soutěž zaměřená na naši všímavost. Dostali jsme 7 otázek, jako jsou například: "Kolik mají vedoucí tým sourozenců" nebo "Kolik je venku laviček". Po pauze na svačinu jsme se dozvěděli strašnou zprávu, že USA byly obsazeny. Naštěstí jsme my, superhrdinové byli připraveni a vyrazili jsem je okamžitě osvobodit. Úkol se velmi podobal minulému roku, kdy jsme dobyli Královo Přístaviště. Dnes však bylo velké množství nepochopení pravidel (u všech týmů) a tak akce nebyla na 100% vydařená.

Náladu nám spravila večeře - buchtičky s vanilkovým krémem. Teď jediné co zbývá je změnit minulost, aby náš super-padouch Floyd Cophead se nikdy nestal padouchem.

Kačka a Vojta

Žádné komentáře:

Okomentovat