sobota 6. července 2013

Den 1. - Příjezd

Už jste někdy byli superhrdinové? NE. Řadili se podle počtu písmen ve svém příjmení? NE. A měli pět rybích prstů s kaší k večeři? To asi ano...

Přijeli jsme, ihned si dali oběd a rozdělili se do týmů. Teda, spíše jsme byli rozděleni, takže to, co jsme si mohli rozhodnout sami je naše jméno, znak a pokřik. Rozhodli jsme se pro nejfrekventovaněji používané slovo zatím - NE!

Pro ty, kteří nemají jasnovidecké schopnosti (většina z nás, superhrdinů, je má), vás zasvětíme do děje. Nad naším táborem se otevřel průchod mezi světy a z dimenze superhrdinů k nám však nepřišli, jak jste očekávali, superhrdinové, ale superpadouši. A my je musíme porazit. (Zatím pouze velmi zkrácená verze příběhu, pro ty, kteří mají po práci hodně času: zde si můžete přečíst celý příběh se všemi dějovými zápletkami a dějově nedůležitými odbočkami http://tabor-baltik.webnode.cz/superhrdinove/)



Začala první fáze našeho útoku. Potřebujeme rozvědku, silnou špionáž, která bude mít důvěryhodnou síť a dostane se všude (pro odstrašující případ zadejte do googlu klíčová slova: Snowden, WikiLeaks, PRIMS). Postavili jsme tajné bunkry, odposlechy (soukromých) hovorů, špionáže všech veřejných médií. Zkrátka, víme o vás všechno...

Pak už následovaly výše zmíněné rybí prsty (někteří jich zvládli i sedm a více) a konečně jsme mohli přestat skrývat naši pravou identitu - měli jsme setkání v "kostýmech", jak tomu normální smrtelníci říkají. Čauky!

Barča