úterý 9. července 2013

Den 4. - Výlet

Dnes je ten slavný den, jdeme na výlet.
Hned po snídani jsme si sbalili vše, co potřebujeme a jdeme. Hlavně si nezapomenout plavky! Nyní, časová osa... ;-)
-  9:10 Konečně vyrážíme na túru, která je cca 4 km dlouhá.
- 10:00 Zastavujeme na lesním rozcestí a začínáme hrát bezva hru: napište co možná nejvíce amerických států.
- 10:30 Konečně jsme všichni popsali státy a kontrolujeme je.
- 10:35 Jednotlivě jdeme cestou, musíme si pamatovat čísla na ní rozmístěná.
- 11:07 Po krátké pauze na svačinu pokračujeme.
- 11:13 Zastavujeme... Zase si něco zahrajeme! \o/
- 11:23 Začínáme hrát obkreslovací hru.
- 12:10 Vyrážíme zas tam, kam to táhne nás! :-D
- 13:00 Jsme u VZ MĚŘÍN, budeme se koupat.
- 14:54 Konečně jsme se vykoupali. Jsme venku a obléháme obchody.
- 15:54 Vyrážíme zpět stejnou cestou.
- 16:39 Zastavujeme na místě naší poslední hry!
- 17:09 Konečně jsme dorazili k ubytovně, kde si říkáme kolik máme peněz, které jsme dostali na začátku cesty, kolik máme podpisu z humanitární akce a vůbec. *
Tímto bych to shrnul... Výlet se opravdu povedl. Vážně! I večeře byla dobrá. Nyní jsme na počítačích a paříme Counter Strike a další dobře hratelné hry. Dobrou!

Honza Linhart

*Tato věta vám jistě zamotala hlavu. Jaké peníze? Humanitární akce? Celý příběh byl vlastně trochu jinak. Ani časová osa není dokonalá... Ještě před samotnou túrou dostal každý 5 "peněz" (1 peníz byl roven 1 životu v hře probíhající po celý výlet). Při této hře (která některé vystresovala tak, že radši s ostatními vůbec nemluvili) jste nesměli říct ano/ne a jakékoliv tomu podobné výrazy. Pokud jste toto jediné pravidlo porušili, odevzdali jste dotyčnému, jenž vás "načapal", jeden život. Na konci měli někteří několikanásobně více životů než kočky, ovšem jiní byli dávno po své mluvnické smrti.
A teď humanitární akce. My, superhrdinové, musíme pomáhat a chránit (toto slovní spojení nemá žádnou spojitost s policií ČR, či vojenskými rozvědkami), a proto jsme občanům v nouzi (kteří mnohdy nevěděli, že v nouzi jsou) rozdávali táborové peníze, mapy souřadnic (podpora orientace v prostoru), plastová písmenka (co když neumí číst a psát?!), celofánové koule (rozvoj lásky k blyštivým předmětům) a přívěsky (rozvoj citu pro umění). Výměnou za naprostou maličkost - jejich podpis. Některé týmy ani zdaleka nerozdali všechno, ale to my (hlavní zásluhu má Milan, Tom, Jirka) jsme rozdali naprosto vše, včetně fólie ve které dary byly, některé věci jsme rozebrali, aby se dostalo na širší spektrum obyvatelstva a změna byla co nejrychleji viditelná. Takže až se k vám dostane kupa dětí ve stejných mundúrech, podepište se jim na papír a obdržíte celou sadu věcí. Pokud umíte falšovat cizí podpisy, dostanete ještě hadřík zdarma! 

Barča

-- Fotky --










2 komentáře:

  1. Ahoj vsichni, doufam ze jste si vsichni uzili poradne toboganu v Merine.

    pozdrav z Reporyj

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že jste nebyli někde poblíž. Za fólii a hadřík bych Vám zfalšovala několik podpisů.
    Superhrdinská mamka.

    OdpovědětVymazat